Celloles in Groningen

Michelle van de Braak is gediplomeerd cellodocente. Ze geeft in Groningen celloles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

De individuele lessen worden gegeven in een ruime leskamer in Groningen-Zuid.

Leeftijd van leerlingen in de lespraktijk varieert van 5 jaar tot 70+.

Lessen duren 30, 45 of 60 minuten.

Tijdens de lessen is er aandacht voor alle technische aspecten van het leren bespelen van de cello, maar ook de muzikale ontwikkeling en het speelplezier van de leerling zijn heel belangrijk. Een ontspannen houding, zowel fysiek in houding en beweging als mentaal wordt vanaf het begin opgebouwd.

Muziek uit alle periodes wordt gespeeld, van de Renaissance tot aan hedendaagse muziek. Voor wie dat wil is er in de les ook ruimte voor andere muziekstijlen zoals bijvoorbeeld pop, rock of filmmuziek etc.

Samenspelen gebeurt in elke les. Er is door het jaar heen ook regelmatig mogelijkheid om samen te spelen met één of meer andere leerlingen. Zo zijn er samenspellessen rond kerst en zijn er elk jaar samenspel projecten met leerlingen van andere docenten.

Als je zelf geen cello hebt of er (nog) geen wilt kopen zijn er diverse mogelijkheden om er een te huren. Klik op de links voor de vioolbouwers in Groningen.

Kijk voor meer informatie verder op de website en vraag nu een gratis proefles aan via Telefoon: 050-5255800 of 06-11185747

 Met muziek meer mens

Cellolessen.nl is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 01152960